Samarbeid styrker reiselivsnæringen

Indre Fosen byr på mange reisemuligheter, spennende lokalmat og ressursrik natur. Nå trenger vi flere virksomheter som kan skape minneverdige opplevelser for dem som besøker oss.

Indre Fosens reiselivsperler på ett sted

Perler på en snor er et samarbeid mellom bedrifter som driver med turisme og opplevelser i Indre Fosen. Målet er å gjøre hverandre bedre og tilgjengeliggjøre informasjon om hva vår kommune kan tilby av reiselivsopplevelser. Virksomhetene tilbyr unike produkter, opplevelser og aktiviteter for små og store og oversikt over interessante og lærerike kulturminner. Perler på en snor er i dag i aktiv dialog med Omstillingsprogrammet om videreutvikling av prosjektet. 

Unike kystopplevelser

KystOpplevelser er et utviklingsprosjekt for bedrifter i Fosen-området der målet er å skape helhetlige opplevelser langs kysten. Prosjektet gjennomføres i tett  samarbeid med en rekke partnere og kompetansemiljøer, og i prosjektperioden skal det utvikles minimum 20 konseptuelle opplevelser som leveres som pakker til fast pris.

Tilbyr du, eller ønsker du å tilby reiselivsopplevelser i Indre Fosen? Ta kontakt med oss for rådgivning rundt utvikling, samarbeid med andre aktører og muligheten for å motta omstillingsmidler.