Utheve AS

Utheve AS er et digitalt markedsføringsbyrå som leverer tydelig markedsføring på tvers av digitale kanaler og sosiale medier. Bedriften har tre ansatte og er lokalisert i Rissa sentrum, men har kunder over hele landet.

Hva var bakgrunn for prosjektet dere søkte støtte til?

For å gjøre om enkeltpersonforetaket til AS. Slik at organisasjonsformen var bedre egnet til å ansette flere personer. Vi ønsket også å søke om enerett hos Patentstyret til å bruke navnet Utheve i Norge. Siden vi har et nasjonalt nedslagsfelt er det spesielt viktig at merkevaren vår er beskyttet. 

Hva var hovedmålet for prosjektet?

Gå over fra et enkeltpersonsforetak til et aksjeselskap med mer enn 1 ansatt.

Hvordan har prosjektet bidratt til utviklingen av bedriften?

Prosjektet har bidratt til 2 ny fulltidsstillinger. Enerett til bruk av navnet Utheve i Norge de neste 10 årene innen bransjer og tjenester relatert til markedsføring, design og IT.

I dag hjelper vi kunder fra hele landet med digital markedsføring. Vi har til og med en kunde i USA. Omstillingsprogrammet har bidratt til å akselerere oss til der vi er i dag. Vi har en solid økonomi, og opplever merkbar vekst måned til måned. Vi er allerede nå på jakt etter enda en ivrig markedsfører for å håndtere pågangen fra nye og eksisterende kunder.

Hvor mange arbeidsplasser har prosjektet bidratt til?

Så langt 2, snart 3!

Kontaktinformasjon

Andreas Nicolai Helmersen

andreas@utheve.no

48 27 07 13

Del: