Etablererkurs

Hvor godt kjenner du kundene dine? Hvordan skal du tjene penger? Og når du først er i gang – hvordan skal bedriften vokse? Dette er spørsmål du bør ha tenkt nøye gjennom før du sier opp dagjobben og begir deg ut på gründereventyret. 

Kurset arrangeres i Vanvikan/Rissa 08. mai, 15. mai, 22. mai og 29. mai.

Etablererkurset har som mål å gi en kort innføring i hva som er viktig å tenke på ved oppstart av bedrift. Kurset er ment som et lavterskeltilbud til deg som vurderer å starte egen bedrift.

Vi gir en kort innføring i hva som er viktig å ha tenkt gjennom på forhånd før du går i gang med etablering av selskapet.

Kurset er over fire kvelder og hver kurskveld har et tema:

  1. Første kurskveld (08. mai) – markedsavklaring. Her skal vi bli litt bedre kjent med hva markedskunnskap er og hvordan vi innhenter tilstrekkelig med markedskunnskap i det markedet gründeren skal operere i.
  2. Andre kurskveld (15. mai) – markedsstrategi og bærekraft. Her skal  vi ha fokus på hva vi legger til grunn når det gjelder prisstrategi, hvilke markedskanaler det er lurt å satse på. Vi skal også gjennom begrepet bærekraft, og hvorfor dette er viktig.
  3. Tredje kurskveld (22. mai) – økonomi. Fokuset være å gi deltakere et innblikk i og en forståelse av regnskap og likviditetsstyring.
  4. Siste kurskveld (29. mai) – forretningsmodellering. Her skal vi lære med om forretningsmodellering. Hvordan skal vi skape mest mulig verdi overfor kundene våre.

Kursoversikt

Kurset gjennomføres av Fosen Innovasjon, i samarbeid med Innovasjon Norge og Proneo. 

Kurset blir arrangert over fire dager i Vanvikan/Rissa.

Datoene er 08. mai, 15. mai, 22. mai og 29. mai. 

Trykk her for å se mer informasjon om kurset. 

Påmelding

Egenandel kr 1000,-

Trykk her for påmelding.